Talvisäilytys

talvisailytyskuva-facebookTALVISÄILYTYS:

ENEMMÄN, KUIN PELKKÄ SÄILYTYS, TÄMÄ ON TALVIHUOLENPITOA..!!
Tiloissamme on tilaa 150pyörälle.

MOOTTORIPYÖRÄN TALVISÄILYTYS (myös mopoille) 179e/kausi, ns. normaalikokoinen moottoripyörä ilman leveitä lisävarusteita.
ISO pyörä 209e/kausi, yli 320 kg tai etuosastaan alhaalta yli 75cm leveät pyörät.

Sisältää:
-Säilytyksen lämpimässä, kuivassa ja VALVOTUSSA tilassa.
-Polttoaineen talvisäilöntäaine säilyttäjälle 7,50e, tämä sisältää aineen lisäämisen, sekä käyttämisen kiertoon.
-Pyörän käyttämistä aika-ajoin. (kaasaripyörät)
-Akun lataamista. (laturit kiertävät jatkuvasti pyörästä pyörään)
-Talvisäilytyspyörille on talvisäilytyksen aikana myös huolto-/korjaus- ja dynosäätötyöt 15e/h halvempia, joten edut käyttöön.
-Halutessasi teemme myös:  Tulopesun, 20e. Vannepesun, 20e. Syväpesun, 30e (sis. vannepesun). Vahauksen,20e (vahaus vain syväpesun yhteydessä).
Keväällä noudettaessa:
-Kevytpesu. (Huom! Kevyt pesussa ei puhdistu erittäin likainen pyörä, varaa syväpesu erikseen, 30e.)
-Rengaspaineet tarkistetaan.
-Ketjut rasvataan.
-Lisätään tuoretta bensaa tankkiin.
Saat siis puhtaan, käyntikuntoisen ja ajovalmiin pyörän kevällä alle. =)

Myös NOUTOPALVELU..!!


JATKUVA TARJOUS..!
Maksa talvisäilytys etukäteen Heinäkuun loppuun mennessä, saat sen ja kaikki talvisäilyttäjäedut hintaan 159e..!!
(isot pyörät 189e)

HUOM..! Tuothan pyöräsi paloturvallisuussyistä mahdollisimman tyhjällä tankilla..! Mikäli kuitenkin tulet liian suurella polttoainemäärällä, niin ei hätää, tyhjennämme tankin ilman erillistä veloitusta ja hyödynnämme polttoaineet muuhun käyttöön. Säilytystilassamme on hyvin stabilit olosuhteet, joten kondensioveden vaaraa ei ole.
Jokaisen tankin tyhjennämme talveksi ja kevällä lisäämme 1-2litraa tuoretta polttoainetta ennen noutamista.

Noudettaessa huomioi, että noutoilmoitus tehtävä 3arkipäivää ennen noutamista, jotta ehdimme laittaa pyöränlähtökuntoon..!!
Pikalähtö 55e, pyörän saa saman päivän aikana.

Talvisäilytysohjeet / -ehdot kaudelle 2022-2023

 1. Talvisäilytyskausi on 2022 Elokuun alun jälkeen pyörän tuonnista 2023 Toukokuun loppuun. (huomioi mahdollinen loma syksyllä, jolloin suljettu)
  Hinta mopoille/moottoripyörille 179e (ns. normaalikokoiset moottoripyörät ilman leveitä lisävarusteita)
  ISO moottoripyörä 209e (yli 320kg tai alaosastaan yli 75cm leveät pyörät)
 2. Säilytysmaksu suoritetaan ajoneuvon tuonnin yhteydessä tai ennakkomaksuna tilille.
  (JokavuotinenTARJOUS: Heinäkuun loppuun mennessä maksetun ennakkomaksajan alennus -20e! HUOM! Tarjoushintainen talvisäilytys ei ole peruttavissa 31.7. jälkeen..!! Paikan voi kyllä myydä tai antaa toiselle).
 3. Talvisäilytys sisältää: 1.Kaasaripyörän käyttämistä aika-ajoin, 2. akun lataamista, 3. kevytpesun kevällä noudettaessa (HUOM! Kevytpesussa ei puhdistu erittäin likainen pyörä, sovi syväpesu erikseen, 30e!), 3. rengaspaineitten tarkastuksen, 4. ketjujen rasvauksen , 5. polttoaineen talvisäilöntäaine säilyttäjälle 7,50e (tämä sisältää aineen lisäämisen, sekä käyttämisen kiertoon). 6.. Talvisäilytyspyörille on talvisäilytyksen aikana myös huolto-/korjaus- ja dynosäätötyöt halvempia 15e/h..!!
 4. Ajoneuvon tuonti/nouto tapahtuu normaalisti yrityksen auki ollessa, muuna aikana hintaan lisätään hälytyslisä 55e, sekä mahdollinen nomaalin vastaanoton tai luovutuksen lisäksi kuluva ylimääräinen aika.
 5. Asiakas huolehtii itse säilytykseen tuomansa ajoneuvon vakuuttamisesta. Suosittelemme säilytyksen ajaksi vähintään varkaus- ja palovakuutusta. Bike & Tuning ei vakuuta asiakkaiden ajoneuvoja, irtaimistoa tai lisävarusteita.
 6. Moottoripyörän lisäksi jätetyistä irtaimistoista tai lisävarusteista Bike & Tuning ei ota vastuuta mahdollisissa vahinkotapauksissa. Suosittelemme ottamaan laukut, kypärät, yms. mukaan kotiin. Sivulaukkujen säilytys 10e/kpl.
 7. Ajoneuvon säilytys on yhtäjaksoista kausisäilytystä. Ajoneuvon ollessa säilytyksessä sitä ei pääse korjaamaan, huoltamaan, pesemään, myyntiesittelemään, välillä hakemaan käyttöön, jne.
 8. Tuothan pyöräsi paloturvallisuussyistä mahdollisimman tyhjällä tankilla..! (Säilytystilassamme on hyvin stabilit olosuhteet, joten kondensioveden vaaraa ei ole) Mikäli kuitenkin tulet liian suurella polttoainemäärällä, niin ei hätää, tyhjennämme tankin ilman erillistä veloitusta ja hyödynnämme polttoaineet muuhun käyttöön. Tankin tyhjennyksestä asiakkaalle laskutamme 10e ja polttoaineita säilytämme 2vkoa tyhjennyksestä.
 9. Ajoneuvoon tilattu talvisäilytysaikana tehtävä työ tehdään jossain vaiheessa säilytysaikana, työ laskutetaan vasta työn valmistumisen jälkeen. Paljon osia vaativassa työssä, osien hinnat saatetaan laskuttaa etukäteen. Asiakas varautuu maksamaan laskun 14vrk sisällä työn valmistumisesta tai jos toisin sovitaan.
 10. Maaliskuun 1. päivän jälkeen tilatut työt ovat normaalihintaisia myös säilytyspyörille.
 11. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan vähintään 3arkivuorokautta ennen ajoneuvon noutamista. Ilmoitus katsotaan saapuneeksi ensimmäisestä arkipäivästä, kun siihen on annettu Bike & Tuningilta vastaus. Sairastapauksessa pyörän luovutus saattaa viivästyä.
 12. Mikäli asiakas ei nouda talvisäilytyksessä olevaa ajoneuvoa talvisäilytyskauden päättymiseen mennessä, laskutetaan pyörästä kesäsäilytyshinnaston mukaisesti (ensimmäinen viikko 40e, jonka jälkeen 20e/vko, hinnat alkavalta viikolta)
 13. Bike & Tuning ei ole korvausvelvollinen asiakkaan ajoneuvoihin säilytyksen aikana tulleista vioista tai häiriöistä (esim. akun vaurioituminen latauksista huolimatta, polttoainejärjestelmien tukkeutuminen, käyntihäiriöt, öljyvuotojen ilmestyminen, yms.)
 14. Ajoneuvo laitetaan noutokuntoon vain kerran, mikäli olet ilmoittanut pyörän noutamisesta, mutta et pääsekkään ja pyörän liikkeellelähtötoimenpiteet on jo aloitettu, niin uusi liikkeellelähtötoimenpide onnistuu hintaan 30e.
 15. Ajoneuvo luovutetaan vasta, kun ajoneuvoon tai omistajaan kohdistuvat laskut näkyy kokonaan maksettuna tai maksuista on tehty Bike & Tuning-tilillä osamaksusopimus.
 16. Bike & Tuning pidättää oikeuden tehdä muutoksia ehtoihin.