Talvisäilytys

talvisailytyskuva-facebookNYT MYÖS KESÄSÄILYTYS..!! Tuo pyöräsi turvaan vaikka etelän matkan ajaksi..!!
Ensimmäinen viikko 40e, jonka jälkeen 20e/vko, hinnat alkavalta viikolta (Jos tuot pyöräsi PE ja noudat viikon päästä MA, niin tämä lasketaan vain yhdeksi viikoksi..!!)
Kesäsäilytys sisältää vain säilytyksen, toimenpiteistä on sovittava erikseen.

 

TALVISÄILYTYS:
ENEMMÄN, KUIN PELKKÄ SÄILYTYS, TÄMÄ ON TALVIHUOLENPITOA..!!

MOOTTORIPYÖRÄN TALVISÄILYTYS (myös mopoille) 160e/kausi. Sisältää säilytyksen lämpimässä, kuivassa ja VALVOTUSSA tilassa, pyörän käyttämistä aika-ajoin, akun lataamista tarvittaessa,  kevytpesun kevällä noudettaessa, jolloin myös rengaspaineet tarkastetaan, sekä polttoaineen talvisäilöntä aine säilyttäjälle 7,50e, tämä sisältää aineen lisäämisen, sekä käyttämisen kiertoon. Ja tietysti talvisäilytyspyörille on talvisäilytyksen aikana myös huolto-/korjaus- ja dynosäätötyöt halvempia, joten edut käyttöön.. =)
Saat siis puhtaan, käyntikuntoisen ja ajovalmiin pyörän kevällä alle.
Myös NOUTOPALVELU..!!
HUOM..! ISOT (GoldWing-kokoiset) tai PAINAVAT PYÖRÄT (+320kg) 200e/kausi, tilaa rajoitetusti, varaa ajoissa omasi..!!

UUTTA..!
Maksa talvisäilytys etukäteen Heinäkuun loppuun mennessä, saat sen ja kaikki talvisäilyttäjäedut hintaan 140e..!!
(tosi isot pyörät 180e)

HUOM..! Tuothan pyöräsi paloturvallisuussyistä mahdollisimman tyhjällä tankilla..! Säilytystilassamme on hyvin stabilit olosuhteet, joten kondensioveden vaaraa ei ole.

Noudettaessa huomioi, että noutoilmoitus tehtävä 2-3arkipäivää ennen noutamista, jotta ehdimme tehdä pyörälle kaikki lähtöön vaadittavat tehtävät..!!

 

Talvisäilytysohjeet / -ehdot kaudelle 2017-2018

 1. Talvisäilytyskausi on 2017 Elokuun alun jälkeen pyörän tuonnista 2018 Toukokuun loppuun. Hinta mopoille/moottoripyörille 160e. Isot yli 350kg moottoripyörät 200e.
 2. Säilytysmaksu suoritetaan ajoneuvon tuonnin yhteydessä tai ennakkomaksuna tilille.
  (Heinäkuun 2017 loppuun mennessä maksetun ennakkomaksajan alennus -20e! HUOM! Ennakkomaksettu halvempi talvisäilytys ei ole peruttavissa 31.7. jälkeen..!! Paikan voi kyllä myydä tai antaa toiselle).
 3. Talvisäilytys sisältää pyörän käyttämistä aika-ajoin, akun lataamista tarvittaessa, polttoaineen talvisäilöntäaine säilyttäjälle 7,50e (tämä sisältää aineen lisäämisen, sekä käyttämisen kiertoon), kevytpesun(pölypesun) kevällä noudettaessa (HUOM! Kevytpesussa ei puhdistu erittäin likainen pyörä, sovi syväpesu erikseen!), jolloin myös rengaspaineet tarkastetaan, . Talvisäilytyspyörille on talvisäilytyksen aikana myös huolto-/korjaus- ja dynosäätötyöt halvempia.
 4. Ajoneuvon tuonti/nouto tapahtuu normaalisti yrityksen auki ollessa, muuna aikana hintaan lisätään hälytyslisä 55e, sekä mahdollinen nomaalin vastaanoton tai luovutuksen lisäksi kuluva ylimääräinen aika.
 5. Asiakas huolehtii itse säilytykseen tuomansa ajoneuvon vakuuttamisesta. Suosittelemme säilytyksen ajaksi vähintään varkaus- ja palovakuutusta. Bike & Tuning ei vakuuta asiakkaiden ajoneuvoja, irtaimistoa tai lisävarusteita.
 6. Moottoripyörän lisäksi jätetyistä irtaimistoista tai lisävarusteista Bike & Tuning ei ota vastuuta mahdollisissa vahinkotapauksissa. Suosittelemme ottamaan laukut, kypärät, yms. mukaan kotiin. Sivulaukkujen säilytys 10e/kpl.
 7. Ajoneuvon säilytys on yhtäjaksoista kausisäilytystä. Ajoneuvon ollessa säilytyksessä sitä ei pääse korjaamaan, huoltamaan, pesemään, myyntiesittelemään, välillä hakemaan käyttöön, jne.
 8. Tuothan pyöräsi paloturvallisuussyistä mahdollisimman tyhjällä tankilla..! (Säilytystilassamme on hyvin stabilit olosuhteet, joten kondensioveden vaaraa ei ole) Mikäli kuitenkin tulet liian suurella polttoainemäärällä, niin ei hätää, tyhjennämme tankin ilman erillistä veloitusta ja otamme polttoaineet omaan käyttöömme.
  Tankin tyhjennyksestä asiakkaalle laskutamme 10e ja polttoaineita säilytämme 2vkoa tyhjennyksestä.
 9. Ajoneuvoon tilattu talvisäilytysaikana tehtävä työ tehdään jossain vaiheessa säilytysaikana, työ laskutetaan vasta työn valmistumisen jälkeen. Paljon osia vaativassa työssä, osien hinnat saatetaan laskuttaa etukäteen. Asiakas varautuu maksamaan laskun 14vrk sisällä työn valmistumisesta tai jos toisin sovitaan.
 10. Maaliskuun 1. päivän jälkeen tilatut työt ovat normaalihintaisia myös säilytyspyörille.
 11. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan vähintään 3arkivuorokautta ennen ajoneuvon noutamista. Ilmoitus katsotaan saapuneeksi ensimmäisestä arkipäivästä, kun siihen on annettu Bike & Tuningilta vastaus. Sairastapauksessa pyörän luovutus saattaa viivästyä.
 12. Mikäli asiakas ei nouda talvisäilytyksessä olevaa ajoneuvoa talvisäilytyskauden päättymiseen mennessä, laskutetaan pyörästä kesäsäilytyshinnaston mukaisesti (ensimmäinen viikko 40e, jonka jälkeen 20e/vko, hinnat alkavalta viikolta)
 13. Bike & Tuning ei ole korvausvelvollinen asiakkaan ajoneuvoihin säilytyksen aikana tulleista vioista tai häiriöistä (esim. akun vaurioituminen latauksista huolimatta, polttoainejärjestelmien tukkeutuminen, käyntihäiriöt, öljyvuotojen ilmestyminen, yms.)
 14. Ajoneuvo laitetaan noutokuntoon vain kerran, mikäli olet ilmoittanut pyörän noutamisesta, mutta et pääsekkään ja pyörän liikkeellelähtötoimenpiteet on jo aloitettu, niin uusi liikkeellelähtötoimenpide onnistuu hintaan 30e.
 15. Ajoneuvo luovutetaan vasta, kun ajoneuvoon tai omistajaan kohdistuvat laskut näkyy kokonaan maksettuna.
 16. Bike & Tuning pidättää oikeuden tehdä muutoksia ehtoihin.